Woonoutlet Limburg (naast Bakker Bart)

Kerkstraat 2, 5931NN, Tegelen

Tel: 077-8510836

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over onze producten of heb je hulp nodig met het uitzoeken van de juiste meubels? Laat een bericht achter en we komen zo snel mogelijk op je vraag terug.

Veelgestelde vragen

Lees eerst onze veelgestelde vragen voordat u contact opneemt.

Hoe werkt de betaling in de webwinkel?

Wanneer je de bestelling in de webwinkel hebt afgerond, krijg je de vraag om online de betaling via iDEAL af te ronden.
Na ontvangst van de betaling ontvang je een bevestiging van jouw bestelling per e-mail.

Wat is iDEAL?

Je kunt vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw aankopen doen via de Meubeloutlet webwinkel. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt
aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden
te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank of
SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw
eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Hoe veilig zijn de betalingen via de webwinkel?

De daadwerkelijke betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving, zodat jouw gegevens niet openbaar toegankelijk zijn.

Kan ik producten via internet bestellen?

Jazeker kun je winkelen in onze online winkel www.meubelshopholland.nl Bijna het gehele assortiment kun je hierop vinden.
Indien je een artikel in een andere uitvoering, kleur of materiaalsoort wenst dan kun je het beste de dichtstbijzijnde Meubeloutlet winkel bezoeken om een indruk van het gewenste product te krijgen.

Wat is de levertijd op de producten?

Sommige artikelen zijn uit voorraad leverbaar. De meeste artikelen worden op bestelling geproduceerd door onze leveranciers wereldwijd.
Je krijgt na je bestelling een bevestiging van deze levertijd. De levertijd is enigzins afhankelijk van de desbetreffende leverancier. De levertijd via de webshop
kan anders zijn dan de levertijd bij bestelling in de fysieke winkels. Doorgaans hanteren wij een levertijd van gemiddeld 6 tot 8 weken.

Bezorgkosten

Woont u in of nabij Tegelen of Venlo dan rekenen wij €25 bezorgkosten. Voor de rest van Nederland rekenen wij €50.

Stuur ons een bericht